ΚΩΔΙΚΟΣ: 16819

Καθιστικό Εξωτερικού Χώρου

Σας παρουσιάζουμε το όμορφο σετ σαλονιού εξωτερικού χώρου σε συνδυασμό χρωμάτων που θα λατρέψετε, με 2 τραπεζάκια, 2 πολυθρόνες και 1 διθέσιο καναπέ. Ο σκελετός σε όλο το σετ είναι από αλουμίνιο επενδυμένο με συνθετικό RATTAN σε ΧΑΚΙ χρώμα. Το design τους είναι πανέμορφο στην όψη ενώ η στιβαρότητά τους είναι εμφανής. Τα δύο τραπεζάκια με την οβάλ ΓΚΡΙ επιφάνεια είναι πρακτικότατα, ενώ οι πολυθρόνες είναι φαρδιές με πλάτη ημικυκλική και αγκαλιάζουν το σώμα πράγμα που επιτείνει την άνεση που προσφέρουν, σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά μαξιλάρια τόσο στο κάθισμα όσο και στην πλάτη. Ο διθέσιος καναπές σε παρόμοιο design είναι, όμως, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι αυτού του σετ που τον καθιστούν το σημείο αναφοράς. Τα μαξιλάρια σε όλο το σετ είναι επενδυμένα με πολυεστερικό ύφασμα σε ΜΠΕΖ χρώμα και διαθέτουν γέμισμα με μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά για την μεγαλύτερη δυνατή άνεση, αλλά και φερμουάρ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να αναβαθμίσει τον εξωτερικό χώρο της επιχείρησής του;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις καναπέ: 183x70x75Υ εκ.
Διαστάσεις πολυθρόνας: 85x70x80Υ εκ.
Διαστάσεις τραπεζιού μεγάλου: 100x70x39Υ εκ.
Διαστάσεις τραπεζιού μικρού: 55x45x35Υ εκ.
Πάχος μαξιλαριού καθίσματος: 10 εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιών: 5mm

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλο το σετ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή. Το αλουμίνιο είναι μέταλλο με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και πολύ ανθεκτικό στις διάφορες μορφές διάβρωσης από την φύση του και απαιτεί ελάχιστο κόστος συντήρησης. Μπορεί να ανακυκλωθεί απεριόριστα, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του χωρίς καμία ποιοτική υποβάθμιση. Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια διαδικασία ξηρής επίστρωσης που χρησιμοποιείται ως μεταλλικό φινίρισμα μέσω ηλεκτροστατικής διαδικασίας, η οποία στη συνέχεια «κολλάει» στο μέταλλο μέσω της θερμότητας. Είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές.
Το συνθετικό Rattan είναι κατασκευασμένο για να μιμείται την εμφάνιση και την αίσθηση του φυσικού Rattan. Είναι κατασκευασμένο από μείγμα πλαστικού και άλλων υλικών και χρησιμοποιείται συχνά για τη δημιουργία επίπλων κήπου και άλλων προϊόντων εξωτερικού χώρου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το ιδανικό για την συντήρηση του αλουμινίου αλλά και του συνθετικού Rattan είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ μαλακό πανί ή σφουγγάρι, άπλετο νερό και ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού, όπως το απορρυπαντικό πιάτων. Τα έπιπλα αλουμινίου δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στη συντήρηση τους, αφού δεν διαβρώνονται.
**Η ακριβής χρωματική απόδοση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από το πραγματικό λόγω των διαφορετικών ρυθμίσεων της κάθε οθόνης.

Περισσότερα προϊόντα

TYPE 18

TYPE 18

Κωδικός προϊόντος: 14712

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Κωδικός προϊόντος: 10220

Βιβλιοθήκη Adelaide Wood Mogg

Βιβλιοθήκη Adelaide Wood Mogg

Δειγματίζεται στην έκθεση μας

Κωδικός προϊόντος: 6091

Γωνιακός καναπές

Γωνιακός καναπές

Κωδικός προϊόντος: 17531

Τραπεζαρία

Τραπεζαρία

Κωδικός προϊόντος: 17430

Bar Trolley

Bar Trolley

HIGOLD

Κωδικός προϊόντος: 13706

Modern sideboard

Μπουφές τραπεζαρίας μοντέρνος

Κωδικός προϊόντος: 526

Μεταλλικό Τραπέζι

Μεταλλικό Τραπέζι

Δειγματίζεται στην έκθεση μας.

Κωδικός προϊόντος: 18609