Η Εταιρεία

Η Ίδρυση

Η εταιρεία επίπλων Μιχαλόπουλος ιδρύθηκε το 1976 από τον Κων/νο & Μαρία Μιχαλοπούλου, στην οδό Ερμού 55 στον Πύργο.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της , η συνέπεια και ο σεβασμός στον πελάτη, η διαρκής αναζήτηση για καινοτόμες τάσεις διακόσμησης με έπιπλα ποιοτικά, καλαίσθητα σχεδιασμένα και λειτουργικά, αποτέλεσαν το θεμέλιο για την ύπαρξη της και την καθιέρωσή της στον χώρο του επίπλου.

Χρονολογία ορόσημο

Χρονολογία ορόσημο για την επιχείρηση είναι το 1995 όπου μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις στο 8ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Πύργου Πατρών, σε ένα χώρο 3000 τμ. που την καθιστούν μια από τις καλύτερες εκθέσεις επίπλου στην Ελλάδα.

Το 2007 τη διοίκηση της επιχείρησης ανέλαβε ο Γιώργος & ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Η Εταιρεία
Η Εταιρεία

Η Φιλοσοφία μας σήμερα

Είμαστε η δεύτερη γενιά που ζήσαμε έντονα τις ¨καλές εποχές¨ και ζούμε και τώρα τα πιο δύσκολα, όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η αγορά ταλαντεύτηκε αρκετά σε αυτή τη δεκαετία της κρίσης. Εμείς επιμένοντας στην ποιότητα, προσπαθήσαμε με ψυχραιμία να αντιληφθούμε την κατάσταση. Είδαμε πλήθος προϊόντων να πλημμυρίζει τα καταστήματα, μπερδεύοντας εμπόρους και καταναλωτές.

Έχοντας ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης στις πλάτες μας με πολύ προσεκτικές κινήσεις χαράζουμε το μέλλον.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως σε εμάς θα βρείτε προϊόν που θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα και καλή τιμή. Όχι το πιο φθηνό προϊόν της αγοράς αλλά προϊόν με ποιότητα και καλή τιμή. Αυτό θα το ανακαλύψετε τόσο στο site μας όσο και στην έκθεση μας. Με αυτό θέλουμε να σας δώσουμε τη σιγουριά πως αυτό που θα αγοράσετε θα έχει πολύ ¨τίμιο¨ κόστος για την ποιότητα του.

Το site μας, επιλέξαμε, να μην είναι ένα απρόσωπο e-shop γιατί θέλουμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες είτε τηλεφωνικά είτε στο φυσικό μας κατάστημα για να νιώθετε έτσι σιγουριά για την αγορά σας.

Ελπίζουμε, να αγγίζουμε με αυτόν τον τρόπο καλύτερα τις καταναλωτικές σας ανάγκες. Ευχόμαστε ευχάριστη έρευνα και σωστή επιλογή προϊόντος.

Με Εκτίμηση
Γιώργος και Δημήτρης Μιχαλόπουλος