ΚΩΔΙΚΟΣ: 12317

Diamond V

Η τιμή αφορά διάσταση 160x200cm.

Για οποιαδήποτε άλλη διάσταση επικοινωνήστε μαζί μας.

O ύπνος είναι το ελιξίριο της νεότητας και το κορυφαίο στρώμα καθρεφτίζεται στο δέρμα µας, στο χαμόγελό µας, στη διάθεσή µας, κάθε μέρα!

Απολαύστε µοναδική εμπειρία ύπνου, χάρη στο σύστημα MLS 4 επιπέδων ελατηρίων και 7 ζωνών προοδευτικής στήριξης όπου σε συνδυασμό µε πιο δημοφιλή υλικά άνεσης (latex, Memory Foam, Camel Hair, Cool Wool & Mohair), το κατατάσσουν στα κορυφαία στρώµατα της αγοράς.

  • Τεχνολογία Season Adapt με φυσικά θερμορυθμιστικά υλικά (Cool wool & Mohair, Camel Hair) που δημιουργούν θαλπωρή και αφράτη αίσθηση το χειμώνα, δροσιά κι επιπλέον αερισμό το καλοκαίρι.
  • 3.200 ελατήρια (διάσταση 160χ200) και το πιο προηγμένο σύστημα ελατηρίων στον κόσμο το MLS Spring System 4 επιπέδων & 7 ζωνών, σχεδιασμένο από την Αθηναϊκή Στρωματοποιία και κατασκευασμένο από την Leggett & Platt, ΗΠΑ, το οποίο προσφέρει κορυφαία στήριξη σε όλα τα σημεία του σώματος.
  • Απόλυτο αγκάλιασμα με το 2σε1 στρώµα και ανώστρωµα µαζί topper inside σε συνδυασμό με τα πλέον προηγμένα υλικά Memory Foam & Ultra Latex που αγκαλιάζoυν μοναδικά κάθε διαφορετικό τύπο σώματος.
  • Οι ίνες MicroModal είναι σαν ένα πραγματικό «χάδι» για το σώμα. Πρόκειται για ένα 100% φυσικό υλικό που προέρχεται από το δέντρο της οξιάς  Οι ίνες του MicroModal είναι εξαιρετικά λεπτές με μαλακή υφή που, όταν υφαίνονται, δημιουργείται η αίσθηση του μεταξιού. Έτσι, απορροφά την υγρασία του δέρματος και την αποβάλλει στο περιβάλλον, όπως ακριβώς λειτουργεί και το βαμβάκι.

Ύψος στο κέντρο του στρώματος : 34cm

 

Περισσότερα προϊόντα

Children’s bed

Παιδικό Δωμάτιο

Κωδικός προϊόντος: 3058

Καρέκλα

Καρέκλα

Δειγματίζεται στην έκθεση μας.

Κωδικός προϊόντος: 7848

Μεταλλικό Κρεβάτι

Μεταλλικό Κρεβάτι

Κωδικός προϊόντος: 11161

Καναπές Panarea Calia Italia

Καναπές Panarea Calia Italia

Κωδικός προϊόντος: 17757

Smooth Sense

Smooth Sense

Κωδικός προϊόντος: 317

Library

Μοντέρνα Βιβλιοθήκη

Κωδικός προϊόντος: 4100

Καρέκλα

Καρέκλα

Κωδικός προϊόντος: 16007