Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Στιβαρό με επιβλητική σχεδίαση, εύχρηστο και λειτουργικό. Διαθέτει σερβιτόρο που καλύπτει όλη την επιφάνεια του και εκτελεί χρέη τραπεζαρίας ή γραφείου. Κατασκευάζεται σε διαστάσεις, ξύλο και χρώματα επιλογής σας.

Τραπεζάκι – Ροτοντάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι – Ροτοντάκι Σαλονιού

Σε ασύμμετρο οβάλ σχήμα ή με διαγώνια κοψίματα και με ξύλο ευκαλύπτου ή δρυ το ροτοντάκι  θα προσδώσει φινέτσα και στυλ στο σαλόνι, στο καθιστικό ή στην κρεβατοκάμαρα. Λειτουργικό για πολλές χρήσεις και εύκολο στη μεταφορά. Ιδιαίτερο art design με επιβλητική όψη και δυναμικές γραμμές στα μεταλλικά πόδια της βάσης. Κατασκευάζετε σε διαστάσεις, υλικά και…

Τραπεζάκι – Ροτοντάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι – Ροτοντάκι Σαλονιού

Modern art design με δυναμικές γραμμές και elegant συνδυασμό υλικών. Ιδιαίτερο ροτοντάκι σαλονιού με μέταλλο στη βάση και κεραμική επιφάνεια ή ξύλο ευκαλύπτου στο καπάκι. Λειτουργικό για πολλές χρήσεις σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Kατασκευάζουμε σε διαστάσεις, υλικά και συνδυασμούς χρωμάτων της επιλογής σας.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Στρογγυλό τραπεζάκι μέσης με παράλληλους κύκλους που συνδέονται με elegant κύλινδρο με κάθετα “πτερύγια”. Το  κατασκευάζεται σε διαστάσεις της επιλογής σας, σε δρυ, καρυδιά, λάκα ή σε συνδυασμό των παραπάνω υλικών. Ιδανικό για χρήση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Μοντέρνο με elegant design, πολυχρηστικό και πολυμορφικό. Κατασκευάζεται σε δρυ, σε καρυδιά, σε λάκα ή σε συνδυασμό των παραπάνω υλικών. Με δυνατότητα περιστροφής ή επέκτασης το τραπέζι αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ μεγάλη παρέα και να στολίσει μοναδικά το σαλόνι σας. Κατασκευάζεται σε διαστάσεις, ξύλο και χρώματα επιλογής σας.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Πρωτοποριακό design με art sphere προσέγγιση που συνδυάζει δρυ, λάκα και μέταλλο στα πόδια. Με δύο σερβιτόρους και δυνατότητα περιστροφής. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι για κάθε στυλ διακόσμησης. Κατασκευάζεται σε διαστάσεις, ξύλο και χρώματα επιλογής σας.

Τραπεζάκι  Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Μοντέρνο με καθαρές γραμμές και στιβαρή κατασκευή. Ξύλο δρυ με λάκα σε ένα σχέδιο με δύο μεγάλα συρτάρια και ανηψούμενο σερβιτόρο πολλών χρήσεων. Το τραπεζάκι το κατασκευάζουμε σε διαστάσεις, υλικά και συνδυασμούς χρωμάτων της επιλογής σας.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Ξύλο ευκαλύπτου και λάκα σε ένα elegant σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Εξίσου όμορφο με ξύλο δρυ σε δύο αποχρώσεις. Το στρογγυλό καπάκι μετακινείται και έτσι το τραπεζάκι μεγαλώνει για να μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερα άτομα. Ευχρηστία, λειτουργικότητα και απαράμιλλη φινέτσα.  Το τραπεζάκι το κατασκευάζουμε σε διαστάσεις, υλικά και συνδυασμούς χρωμάτων της επιλογής σας.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Τραπεζάκι Σαλονιού

Μοντέρνο, επιβλητικό σχέδιο που συνδυάζει ξύλο ευκαλύπτου ή δρυ στο σκελετό με κεραμικό υλικό στο καπάκι. Το τραπέζι πλαισιώνουν λεπτομέρειες από λάκα, στην οποία έχει γίνει χρήση βαφής νέας τεχνολογίας, που προσομοιώνει το μέταλλο. Ένα εντυπωσιακό κομμάτι για κάθε στυλ διακόσμησης. Kατασκευάζεται σε διαστάσεις, ξύλο, χρώμα κεραμικού υλικού και λάκας της επιλογής σας. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Τραπεζαρία

Τραπεζαρία

Ένα ολοκαίνουριο υλικό – το ξύλο ευκαλύπτου και φιμέ λάκα δημιούργησαν ένα μεταμοντέρνο, elegant σχέδιο που θα απογειώσει διακοσμητικά κάθε χώρο. Η τραπεζαρία  κατασκευάζεται σε χρώματα και διαστάσεις επιλογής σας. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  

Μπουφές

Μπουφές

Μπούφες από ξύλο ευκαλύπτου σε ίσιες γραμμές και επιβλητικό μαύρο κεραμικό υλικό σε ένα μοναδικό σύνολο ,με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και  ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό. Διατίθεται σε διαστάσεις, ξύλο και χρώματα κεραμικού υλικού επιλογής του πελάτη.

Σύνθεση TV

Σύνθεση TV

Σύνθεση από ξύλο ευκαλύπτου και λάκα σε ένα modern minimal σχέδιο με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και διακριτικό κρυφό φωτισμό. Κατασκευάζεται σε διαστάσεις, ξύλο και χρώμα λάκας προσαρμοσμένα στην αρχιτεκτονική του χώρου σας.

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα