Παιδικό – Εφηβικό Δωμάτιο

Παιδικό – Εφηβικό Δωμάτιο

Παιδικό δωμάτιο κρεβάτι με τροχήλατα συρτάρια Συνδυάζεται με κομοδίνο με ένα συρτάρι διάστασης 0,45m. Η σύνθεση γραφείου αποτελείται απο γραφείο  1,10m με ενιαίο συρτάρι, διάτρητη εταζέρα ίδιας διάστασης, καθώς και διάτρητη βιβλιοθήκη 0,45m .

Παιδικό Δωμάτιο

Παιδικό Δωμάτιο

Συνδυάζεται με κομοδίνο τριών συρταριών και κρεμαστές εταζέρες. Η σύνθεση γραφείου αποτελείται απο γραφείο 1,40m με ενιαίο συρτάρι, εταζέρα ίδιας διάστασης, καθώς και βιβλιοθήκη διάστασης 0,60m.

Παιδικό Δωμάτιο – Δρυς

Παιδικό Δωμάτιο – Δρυς

Συνδυάζεται με κομοδίνο τριών συρταριών διάστασης 0,45cm. Η σύνθεση γραφείου αποτελείται απο ένα ιδιαίτερου σχεδιασμού γραφείο με ένα συρτάρι Omicron διάστασεις  1,10m, εταζέρα ίδιας διάστασεις και βιβλιοθήκη με συρτάρια 0,45m.

Παιδική χαμηλή κουκέτα με 2 γραφεία και τροχήλατο κρεβάτι

Παιδική χαμηλή κουκέτα με 2 γραφεία και τροχήλατο κρεβάτι

Ένα compact έπιπλο κομψού σχεδιασμού που συνδυάζει όλες τις λειτουργίες, καλύπτει όλες τις ανάγκες δυο παιδιών στο ίδιο δωμάτιο, καταλαμβάνοντας το μικρότερο δυνατό χώρο. Το τροχήλατο κρεβάτι αλλά και τα ανεξάρτητα γραφεία, ένα κάθε παιδί, σύρονται ανάλογα αν τα παιδιά θέλουν να διαβάσουν ή να κοιμηθούν, ενώ όταν έρχεται η ώρα για παιχνίδι κρύβονται και…

Χαμηλή κουκέτα

Χαμηλή κουκέτα

  Μία ακόμα πρόταση υπερυψωμένου κρεβατιού. Το κρεβάτι αποτελεί μια λύση για παιδικό δωμάτιο που μοιράζονται δύο παιδιά. Το παιδικό δωμάτιο μπορεί να κατασκευαστεί σε ποικιλία αποχρώσεων.

Παιδικά κρεβάτια

Παιδικά κρεβάτια

  Μια σειρά επίπλων όπου η φιλοσοφία στον σχεδιασμό επιτρέπει στο έπιπλο να αγκαλιάζει το έπιπλο. Η κομψότητα και η εργονομία ειναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, κάνοντας τα έπιπλα της σειράς εξαιρετική επιλογή για κάθε δωμάτιο. Οι αποθηκευτικοί χώροι τόσο στο κρεβάτι όσο και στην σύνθεση του γραφείου, σε συνδυασμό με την άνετη επιφάνεια εργασίας…

Παιδικό Δωμάτιο

Παιδικό Δωμάτιο

  Ένα ιδιαίτερα κομψό κρεβάτι με αφαιρετικό σχεδιασμό και διαχρονικό χαρακτήρα. Συνδυάζεται με κομοδίνο 2 συρταριών. Το δωμάτιο συμπληρώνει η σύνθεση γραφείου με εταζέρες και γραφείο με ενιαίο συρτάρι. Το κρεβάτι μπορεί να συνδυαστεί με συρόμενο μηχανισμό κρεβατιού, τροχήλατα συρτάρια ή ανυψωτικό μηχανισμό στρώματος. Το παιδικό δωμάτιο μπορεί να κατασκευαστεί σε ποικιλία αποχρώσεων.

Παιδικό Δωμάτιο

Παιδικό Δωμάτιο

  Ιδιαίτερα κομψός σχεδιασμός με χαρακτήρα αναλλοίωτο. Συνδυάζεται με κομοδίνο 3 συρταριών. Η σύνθεση γραφείου έχει κύριο χαρακτηριστικό την άνεση και την εργονομία. Το γραφείο με ενιαίο συρτάρι προσφέρει μεγάλη επιφάνεια εργασίας και σε συνδυασμό με τις εταζέρες και την κρεμαστή βιβλιοθήκη, καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού για μελέτη και αποθήκευση. Το κρεβάτι μπορεί…

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα