Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι επενδυμένο με δερματίνη υψηλής ποιότητας και αντοχής, ενώ διαθέτει μεταλλική βάση στήριξης graphite grey χρώματος η οποία δημιουργεί μια αίσθηση απλότητας το κρεβάτι.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι της αποτελεί μία κομψή και εκκεντρική επιλογή που θα πλαισιώσει το υπνοδωμάτιο σας. Ο τρόπος με τον οποίο έχει σχεδιαστεί ανταποκρίνεται σε διαφορετικές αισθητικές ταυτότητες, ώστε να ορίσετε το δικό σας στυλ σ’ αυτό. Επιλέγοντας το ύφασμα ή τη δερματίνη που θα το ντύσει, θα δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας. Τα υφασμάτινα…

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι της  είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά Lefkas oak (m.28) με το χαρακτηριστικό φυσικό χρώμα της οξιάς και συνδυάζεται μοναδικά με τις μασίφ δρύινες επιφάνειες πάνω στη μονόχρωμη βάση του κεφαλαριού που αναδεικνύει τη διαχρονικά μοντέρνα αισθητική του! Στηρίζεται σε ξύλινα μασίφ ποδαράκια βαμμένα λάκα σε χρώμα (L.52) ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να…

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από φυσικό καπλαμά δρυς με τα χαρακτηριστικά rustic νερά και ρόζους, που διαφοροποιούνται ανάλογα με το τμήμα του κορμού του δένδρου που χρησιμοποιήθηκε, αναδεικνύοντας τη φυσική του ομορφιά! Παράλληλα το χρώμα Pale brown rustic oak συνδυάζεται όμορφα με τη μεταλλική βάση στήριξης, που είναι βαμμένη ηλεκτροστατικά σε χρώμα pale grey. Τα…

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά χρώματα light brown rustic oak , σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ανάγλυφη διακοσμητική επιφάνεια στο κεφαλάρι. Στηρίζεται σε ξύλινα λακαριστά πόδια graphite grey χρώματος, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης μεταλλικής βάσης στήριξης σε truffle brown χρώμα.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά σε φυσικό rustic χρώμα  και συνδυάζεται υπέροχα με την ξύλινη βάση στήριξης σε graphite grey χρώμα λάκας. Τα μαξιλάρια που ολοκληρώνουν το στυλ του κρεβατιού είναι αποσπώμενα και πλένονται με μεγάλη ευκολία σε περίπτωση που το ύφασμα μας το επιτρέπει, δημιουργώντας παράλληλα μια ιδιαίτερα ζεστή αίσθηση.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά σε natural rustic χρώμα και συνδυάζεται υπέροχα με την μεταλλική βάση στήριξης σε truffle brown ηλεκτροστατική βαφή. Τα μαξιλάρια που ολοκληρώνουν το στυλ του κρεβατιού είναι αποσπώμενα και πλένονται με μεγάλη ευκολία σε περίπτωση που το ύφασμα μας το επιτρέπει, δημιουργώντας παράλληλα μια ιδιαίτερα ζεστή αίσθηση.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά cashmere grey rustic oak και συνδυάζεται άριστα με την διακοσμητική επιφάνεια σε στυλ τσιμέντου στο κεφαλάρι. Η επιφάνεια αυτή είναι διακριτή μόνο όταν αφαιρούνται τα πλούσια μαξιλάρια που ολοκληρώνουν το στυλ του κρεβατιού. Σε περίπτωση που το ύφασμα το επιτρέπει, τα μαξιλάρια πλένονται κανονικά στο πλυντήριο.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά dark Massima oak με το χαρακτηριστικό χρώμα της καρυδιάς και συνδυάζεται υπέροχα με την μεταλλική βάση στήριξης σε χρώμα pale grey.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά χρώματος tobacco walnut, ο οποίος συνδυάζεται απόλυτα αρμονικά με την ξύλινη βάση στήριξης σε λάκα graphite grey. Οι γεωμετρικές γραμμές σχεδίασης του κεφαλαριού δημιουργούν απρόσμενα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις καμπύλες γωνίες του.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από τεχνητό καπλαμά χρώματος natural rustic oak και συνδυάζεται άψογα με την τεχνητή επιφάνεια λάκας χρώματος truffle brown, η οποία βρίσκεται στην αριστερή γωνία του κρεβατιού. Διαθέτει μεταλλική βάση στήριξης χρώματος truffle brown, η οποία και ολοκληρώνει το στυλ του κρεβατιού.

Κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα

Η ιδιαίτερη βαφή πατίνα στις ακμές των ξύλων σε συνδυασμό με διάφορα χρώματα λάκας δίνουν ένα country style. Το ξύλινο κρεβάτι μπορεί να ντυθεί με δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα. Με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μετατρέπεται εύκολα σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα