Λαΐς JOIN

Λαΐς JOIN

Η Λαΐς συνδυάζει λυτές και minimal γραμμές σε συνδυασμό μασίφ ξύλου και φυσικού καπλαμά ελιάς. Μια εξαιρετική πρόταση για λιτούς και μικρούς χώρους.

Φαίδρα JOIN

Φαίδρα JOIN

Η κρεβατοκάμαρα Φαίδρα είναι η νέα καινοτομία της JOIN. Πρωτότυπη, ασύγκριτα ποιοτική και με απεριόριστες δυνατότητες ευελιξίας, δίνοντας της τη δυνατότητα να προσαρμόζετε σε κάθε χώρο. Τα κομοδίνα μπορούν να είναι ενσωματωμένα στο κεφαλάρι ή ανεξάρτητα με τη δυνατότητα τοποθέτησης φωτισμού, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Επιλέξτε περισσότερα από ένα κρεβάτι, επιλέξτε μια εμπειρία…

Χρυσηίδα JOIN

Χρυσηίδα JOIN

Η κρεβατοκάμαρα Χρυσηίδα είναι απόδειξη της δέσμευσης μας να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και να εφαρμόζουμε σχολαστικές διαδικασίες κατασκευής. Επενδυμένη με ευρωπαϊκά υφάσματα εξαιρετικής ποιότητα και με δυνατότητα τοποθέτησης ατμοσφαιρικού φωτισμού στο κεφαλάρι. Αγκάλιασε την πολυτέλεια ενός κρεβατιού που δεν προσφέρει απλώς άνεση, αλλά αφηγείται μια ιστορία παράδοσης με τη σφραγίδα της Join.

Γραφείο JOIN ΑΡΜΟΝΙΑ

Γραφείο JOIN ΑΡΜΟΝΙΑ

Το γραφείο “Αρμονία” είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι επίπλωσης για τον χώρο σας. Κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από μασίφ ξύλο, συνδυάζει την κομψότητα με την ανθεκτικότητα. Ο μεταλλικός σκελετός προσφέρει σταθερότητα και αντοχή, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και λειτουργικότητα.Tο γραφείο “Αρμονία” προσδίδει έναν αέρα κομψότητας και ποιότητας, καθιστώντας το ιδανικό σύντροφο για δημιουργική εργασία και άνεση.

Ίσιδα FUJI JOIN

Ίσιδα FUJI JOIN

Αγαπάμε τις λεπτομέρειες που μετατρέπουν μια απλή κρεβατοκάμαρα σε μια πολυτελή κατασκευή. Η Ίσιδα αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό. Με αποσπώμενο πανί στο κεφαλάρι, η επιβλητική της σχεδίαση επεκτάθηκε και στο design του κομοδίνου επενδύοντας το χερούλι με ύφασμα. Μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας βιβλίο επιλέγοντας φωτισμό led στο κεφαλάρι με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του…

Θέμις JOIN

Θέμις JOIN

Με δυναμικό σχεδιασμό και εντυπωσιακή βαρύτητα, η Θέμις προσδίδει κύρος και μεγαλοπρέπεια στο χώρο σας! Το μεγάλο επιβλητικό κεφαλάρι σε συνδυασμό με τις δωρικές σχεδιαστικές γραμμές κάνουν την κρεβατοκάμαρα να φαίνεται πως αιωρείται. Ένας άριστος λειτουργικός σχεδιασμός αισθητικής και ποιότητας από την JOIN! Ένα λειτουργικό σετ κρεβατοκάμαρας που δίνει δυναμικό χαρακτήρα στον χώρο σας!

Ανδρομέδα JOIN

Ανδρομέδα JOIN

Η Ανδρομέδα, κόρη του Κηφέα και της Κασσιόπης, έχει φτάσει σε εμάς μέσα από τη μυθολογία ως “η γυναίκα δεμένη στον βράχο”. Η έμπνευση πίσω από τον κομψό σχεδιασμό συμβολίζει την απελευθέρωση από τα δεσμά. Ένα έπιπλο γεμάτο αντιθέσεις, από τις δυναμικές ρωγμώδεις γραμμές στις χειρολαβές, μέχρι τον τολμηρό σχεδιασμό του υφάσματος στο κεφαλάρι, η…

Φιλύρα JOIN

Φιλύρα JOIN

Πρωταγωνιστεί στο δωμάτιο με κομψότητα που το κάνει ιδανικό για λιτές κρεβατοκάμαρες ακόμα και χωρίς τη συνοδεία κομοδίνου. Προσεγμένο μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια, γαζωμένο και ντυμένο στο χέρι με τη δυνατότητα εξ’ ολοκλήρου αφαίρεσης του υφάσματος που δύσκολα διακρίνεται με τη πρώτη ματιά. Το ψηλό του κεφαλάρι δίνει έναν επιβλητικό τόνο και η βάση…

Μελίρα JOIN

Μελίρα JOIN

Το πιο προσωπικό μας έπιπλο δεν είχε ποτέ άλλοτε τέτοιες δυνατότητες. Με αποσπώμενο πανί στο κεφαλάρι ή με φιλέτο δέρματος καρφωμένο με ματ ανοξείδωτο καρφί, η Μελίρα είναι η πιο άνετη και φινετσάτη κρεβατοκάμαρα.Ζήστε την εμπειρία του ατμοσφαιρικού φωτισμού με τεχνολογία αφής στον προαιρετικό εξοπλισμό. Κάποια πράγματα απλά δεν ήταν δυνατόν πριν!

Άλκιστη Rustic JOIN

Άλκιστη Rustic JOIN

Η εναλλαγή είναι πάντα πιο ενδιαφέρουσα από την μονοτονία. Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο μοντέλο κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς οι αυστηρές οριζόντιες γραμμές εναλλάσσονται με τις “γλυκιές” αρμονικές καμπύλες. Μια επιλογή που μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικές αισθητικές ταυτότητες: από rustic και minimal μέχρι total-black και high-end.

Σάρα Ελιά JOIN

Σάρα Ελιά JOIN

Η Σάρα είναι το νέο εντυπωσιακό μοντέλο μας, που συνδυάζει την φρεσκάδα με την πολυτέλεια. Στο design πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά οι καμπύλες που είναι το τυπικό γνώρισμα της ,δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια. Αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, βασισμένο στην αρμονία του σχεδιασμού των υλικών και των χρωμάτων.

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα

Δεν υπάρχουν άλλα προϊόντα